No niin, nyt olen minäkin sitten päässyt näkemään Saksin Sveitsin silmiä hivelevät maisemat! Eilen meillä oli siis työpaikan puolesta reissu Saksin Sveitsiin. Täällä tapana kerran vuodessa viettää päivä työporukalla ja nauttia yhdessä olosta. Tänä vuonna päivä suuntaitui Tsekin rajalla sijaitseville hiekkakivi muodostumille, missä sitten syötiin piknikkiä ja nautittiin upeista näkymistä.

Tässä ensimmäisenä kuvia matkalta huipulle:
882265.jpg882268.jpg

Sitten kuvia ihanista ja mukavasta työporukasta Max Planckt Instituutista!
882269.jpg
882270.jpg

Piknikillä tarjoiltiin sitten kaiken maailman saksalaisia herkkuja.... Nam Nam...
882271.jpg
882276.jpg

Seuraavaksi me siirryimme sitten Bastein näköalapaikoille ihailemaan Elben laakso!!! Nauttikaa!!! Bastei on myös vanha keskiaikainen linnoitus. Linnoituksesta ei tosin ole enää jäljellä kuin rauniot, mutta kun kävelee näillä kapaille hiekkakivi sokkeloissa niin huomaan, että koko paikka on jo valmiiksi luonnon muokkaama linnoistus.

882277.jpg
882278.jpg882283.jpg
882284.jpg

Sitten laivaa odotellessa harjoittelimme vielä näyttelyitä varten. Tässä Jussin ja Arielin tyyli näyte ennen huomista tosi koitosta Leipzigissä.

882290.jpg

Päivä oli siis aivan mahtava ja ilma mitä täydellisin. Tämä luonnon linnake on ehdottomasti Saksissa vierailevien immeisten must kohde. Aivan upeita näkymiä ja pitkiä vaellusreittejä kaikkien makuun. Huipulle on myös bussikuljetus, joten perille pääsy onnistuu vaikka ei jaksaisi ylös kiivetä. Basteissa on myös hieno näköala hotelli niille, jotka haluavat rauhassa vaelella täällä upealla alueella.

Eipä muuta kuin oikein hyvät viikonloput kaikille!!

T: Maikki, Thelma ja Louise