Ihan ekana.... Täältä voi käydä katselemassa kuvia ja videoita Schönfeldissä pidetystä agility kilpailusta:

http://s138.photobucket.com/albums/q242/Maikki98/Agischoenfeld/

Kaikki videot ovat ykkös luokasta, kun seuraavissa luokissa vettä, kun saavista kaatamalla. Kisat pidettiin paikallisen futis kerhon nurmella. Tunnelma oli oikein leppoisa ja kisa katsomo todella viihtyisä. Täytyy saada tuollainen teltta!!!! Laadultaan paljon Suomessa myytäviä parempi. En ole vain saanut aikaiseksi etsiä itselleni ostopaikkaa. Borderterrieri ja sitten tuo musta labbis ovat kotiseuran porukkaa. Loput vierailevia tähtiä.

Viime lauantaina tuli taas lähdettyä baanalle... Valitettavasti seura halusi teknoklubille. Pakko sanoa, että tekno ei todellakaan ole minun juttuni... Tosin aamu kahdeksalta me suunnattiin vasta kotiin juhlista.
; )Tahtoo latino puljun... No sekin täältä kaupungista löytyy. Pitäänee seuraavan kerran suunnata sinne.

Tytöillä on ollut varsin rentouttavaa ja mukavaa toimintaa. Louise on alkanut oppia kuja keppien salat ja keppien suoritus vauhti alkaa olla varsin kohdallaa. Muutenkin Louise on edistynyt agilityssä enemmän, kun voisin toivoa. Samoin tottis on sujunut loistavasti!!! Tuli ihan hetkittäin treenatessa mieleen, että tällä hurtalla voisi yrittää ihan TVA-titteliä. Tosin jo innolla odotan TOKO treenejä Suomessa. Täällä, kun ei ohjattua hommaa ole niin tuhat virhettä varmaan tulee tehtyä, mutta sittehän niitä ehtii joululomalla korjailla.

Thelma on nauttinut taas Elbessä kahlailusta ja poikien komentelusta... Juoksuthan sille onkin kohta tulossa ja minä päntännyt saksankielisiä sanoja, joilla kertoa että pojat kiinni. No se oli onneksi helppo "Sie hast heisse". En tiedä onko joku Itä- Saksan versio, mutta tällä kulma saadaan homma ymmärretyksi. Pikku sakuja me ei haluta tuoda Suomeen ; )

Tulevana viikonloppuna me suunnataan tyttöjen kanssa sitten Hannoveriin. Siellä on lauantaina espajanvesikoirien tapaaminen. IHANAA ROTUKOIRIA!!!!! Lähdetään sinne laajentamaan meidän vesikoira piiriä ja samalla kertomaan Suomen perro kuulumisia. Ensin meillä on ohjelmassa pitkä kävely ja sitten ruoka ja juoma tarjoilu. Mukavaa päästä näkemään saksalaisia perroja, vaikka ensimmäiset me jo bongattiin tuolla agikisoissa.

Jeps, mutta nyt pitää jatkaa oikeita hommia!

T: Maikki ja TL-team