No nyt tuli Leipzigin aikataulu nettiin!!! Perroja on sunnuntaina 5 kpl, joista neljä muuta on junnuja ja uroksia eli Louise kilpailee ainoana CACIB (kansainvälinen serti). Kyllä jännittää lähteä. Ikinä ei ole edes ollut utopistista mahdollisuutta CACIBia, mutta nyt siihen ei teoriassa tarvita kuin  ERI (erinomainen). No tärkeintä on saada sekä minulle, että koirille mukavat näyttelypäivät.

Corgien lukumääriä ei oltu eritelty vaan kaikki brittiläiset paimenet olivat yhdessä eli yhteensä 189 kpl. Siitä on paha mennä sanomaan corgien määriä. Oletan kuitenkin ettei corgeja ole kuin muutamia Puolasta tai Tanskasta. Mielenkiintoista nähdä ketä kaikkia on tullut CACIB jahtiin. Thelmahan on tunnetustikin jo BIS-1, eikä titteli minun mielessä muutu, vaikka saataisiin mitä. Thelma on maman prinses.... ;)

Tänään on taas vuorossa agility harjoitukset ja ohjelmaan aletaan ottaa pikku hiljaa pitempiä ja pitempiä ratoja. Tänään olisi vuorossa 11 esteen hyppyharjoitus. Siinä saa vääntää ja kääntää. Louise odottavat myös kujakeppit ja rengas. Tulee aina unohdettua treenata tuota rengasta, jos meinattiin kisata palattuamme Suomeen on sekin saatava kondikseen. Pituus on toinen, joka meinaa aina unohtua.

Jepulis, mutta neidit voivat hyvin ja nauttivat elämästään täysin siemauksin. Thelma käy edelleen tyhjentämässä naapurin koirien kuppeja ja Louise kiitää pallon perässä kuin mielipuoli eli leppoisa elämä jatkuu.

Parin viikon päästä nähdään sitten miten tyttöjen missi mittelöt menevät. Säälittää jo valmiiksi Thelman puolesta, kun sitä odottaa pesu... Uiminen on siitä kivaa, mutta suihku... Siinä neiti ei todellakaan nää mitään valoisaa..

Jepulis, mutta nyt suuntaamme viikonlopun viettoon!!!

T: Maikki, Thelma ja Louise